Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització dels nostres serveis, recaptar informació sobre les preferències de configuració i adaptar la publicitat sobre l'anàlisi de la navegació dels usuaris. En prémer el botó "ACCEPTAR" consent aquestes cookies. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació¹

D'acord Més informació

Instal·lacions

L'espai es troba distribuït en SECCIONS, on es realitzen els treballs o processos que corresponguin, essent aquests assignats a una o altra, en funció dels seus requeriments infraestructurals, tècnics, humans,... sistema de gestió del material, operatius, forma de treball (individual, en equip, en línia,...). Compostes per estacions de treball , individuals, conjuntes o mixtes, per optimitzar el procés.

Aquest sistema és flexible i ajustable a les necessitats de cada moment. Permetent la cooperació entre seccions, si es dóna el cas, per aprofitar recursos i mitjans. Aporta flexibilitat, però alhora permet disposar d'espais físics assignats.

A nivell estríctament operatiu, cada secció disposa del seu equip de treball. Però a la vegada, som prou polivalents per poder pivotar entre seccions amb les màximes garanties de qualitat de servei. Aquesta capacitat, ens permet resultar competitius en aquest món dels muntatges "auxiliars", on els marges són molt ajustats, i ens obliga a destinar en tot moment els recursos necessaris per cada secció, però també els imprescindibles.

També ens permet afrontar puntes conjunturals imprevistes, fent una pivotació instantània d'efectius on se'ls necessiti, amortiguant o corregint el desajust causat, minimitzant-ne l'impacte.
Manipulats i Acabats Osona
Avd. del Castell, 17
08570 - Torello (Barcelona) 
Telf: 938 595 132
Fax: 938 594 128