Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització dels nostres serveis, recaptar informació sobre les preferències de configuració i adaptar la publicitat sobre l'anàlisi de la navegació dels usuaris. En prémer el botó "ACCEPTAR" consent aquestes cookies. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació¹

D'acord Més informació
Valors i mètode

Mètode

El nostre sistema de treball , òbviament és particular per cada cas, muntatge, procés..... En funció de la naturalesa i requeriments d'aquest, pautes operatives del client.... Però a efectes de gestió d'aquest, el nostre mètode és l'assignació d'un responsable de secció, que actua com a enllaç entre nosaltres i l'empresa que ens encarrega la feina. Això ens permet un contacte constant i inmediat , per poder adaptar-nos al moment a qualsevol situació que pugui presentar-se i requereixi de qualsevol ajust a l'activitat habitual.

És imprescindible en els temps actuals, aquesta rapidesa en la capacitat d'actuació, ja que sovint les previsions es veuen alterades, i s'ha d'anar adaptant la producció en funció de les necessitats de cada moment, que poden canviar sobtadament. La interconexió i comunicació resulta imperativa. Aquesta flexibilitat infraestructural, pol·livalència operativa de l'equip humà i aquest contacte permanent, ens permet garantir el servei que s'espera d'un col·laborador extern. Ja que així és com ens agrada ser vistos. No només un centre de muntatge o proveidor de serveis, sinó com una secció auxiliar perifèrica en l'activitat dels nostres clients, sobre la que en tenen poder de control i ajust en tot moment. Com una secció pròpia, en unes instal·lacions externes.

Valors

Els Valors de la nostra empresa, són els propis i obligatoris que poden esperar-se d'una empresa que pretén ser un ajut pels nostres clients.

Sense aquests, no seriem capaços d'oferir el què pretenem: ajudar a fer més còmode, flexible, eficient i rendible, l'activitat dels que confien amb nosaltres.

Volem ser una opció que permeti als nostres clients, subcontractar-nos els muntatges, ensamblatges, processos,.. Necessaris per la seva activitat, però que no en són la seva principal. Que puguin destinar el seu temps i recursos al seu producte o procés propis, amb la flexibilitat que ofereix poder prescindir d'aquests "subprocessos" i la tranquilitat de contar amb la serietat d'un col·laborador de garanties, que no els fallarà .

Garantia de rebre un servei fruit de 25 anys d'experiència en aquestes tasques.
Tranquilitat i seguretat de poder disposar del producte en el moment que ho necessitin.
Implicació màxima en la col·laboració: els problemes dels nostres clients, són els nostres problemes.
Consciència de la necessitat d'ajudar-los a rendibilitzar la seva activitat.
Capacitat de resposta immediata, davant urgències o necessitats imprevistes.
Posem a la seva disposició els coneixements i aptituds adquirits al llarg d'aquests anys.
Afany en formar-nos constantment per ajudar als nostres clients a resultar mès competitius.
Adaptabilitat immediata i constant, per afrontar les conjuntures que es presentin.
Manipulats i Acabats Osona
Avd. del Castell, 17
08570 - Torello (Barcelona) 
Telf: 938 595 132
Fax: 938 594 128