Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització dels nostres serveis, recaptar informació sobre les preferències de configuració i adaptar la publicitat sobre l'anàlisi de la navegació dels usuaris. En prémer el botó "ACCEPTAR" consent aquestes cookies. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació¹

D'acord Més informació

Infraestructura

Les nostres instal·lacions es troben situades a les naus 9, 11, 13, 15 i 17 de l'Avinguda del Castell, a Torelló. Totes elles comunicades i autònomes, equipades per poder fer front a les necessitats que es precisin de cadascuna. Amb zona de descàrrega individual però conectades amb les demés pels patis exteriors. En total representen 2.300m2 d'espai operatius, amb 800m2 de patis i zones de càrrega i descàrrega, numerades en l'exterior per facilitar-ne la gestió logística.

Instal·lacions

L'espai es troba distribuït en SECCIONS, on es realitzen els treballs o processos que corresponguin, essent aquests assignats a una o altra, en funció dels seus requeriments infraestructurals, tècnics, humans,... sistema de gestió del material, operatius, forma de treball (individual, en equip, en línia,...). Compostes per estacions de treball , individuals, conjuntes o mixtes, per optimitzar el procés. Aquest sistema és flexible i ajustable a les necessitats de cada moment. Permetent la cooperació entre seccions, si es dóna el cas, per aprofitar recursos i mitjans. Aporta flexibilitat, però alhora permet disposar d'espais físics assignats. A nivell estríctament operatiu, cada secció disposa del seu equip de treball. Però a la vegada, som prou polivalents per poder pivotar entre seccions amb les màximes garanties de qualitat de servei. Aquesta capacitat, ens permet resultar competitius en aquest món dels muntatges "auxiliars", on els marges són molt ajustats, i ens obliga a destinar en tot moment els recursos necessaris per cada secció, però també els imprescindibles també ens permet afrontar puntes conjunturals imprevistes, fent una pivotació instantània d'efectius on se'ls necessiti, amortiguant o corregint el desajust causat, minimitzant-ne l'impacte.

Mètode

El nostre sistema de treball , òbviament és particular per cada cas, muntatge, procés..... En funció de la naturalesa i requeriments d'aquest, pautes operatives del client.... Però a efectes de gestió d'aquest, el nostre mètode és l'assignació d'un responsable de secció, que actua com a enllaç entre nosaltres i l'empresa que ens encarrega la feina. Això ens permet un contacte constant i inmediat , per poder adaptar-nos al moment a qualsevol situació que pugui presentar-se i requereixi de qualsevol ajust a l'activitat habitual. és imprescindible en els temps actuals, aquesta rapidesa en la capacitat d'actuació, ja que sovint les previsions es veuen alterades, i s'ha d'anar adaptant la producció en funció de les necessitats de cada moment, que poden canviar sobtadament. La interconexió i comunicació resulta imperativa. Aquesta flexibilitat infraestructural, pol·livalència operativa de l'equip humà i aquest contacte permanent, ens permet garantir el servei que s'espera d'un col·laborador extern. Ja que així és com ens agrada ser vistos. No només un centre de muntatge o proveidor de serveis, sinó com una secció auxiliar perifèrica en l'activitat dels nostres clients, sobre la que en tenen poder de control i ajust en tot moment. Com una secció pròpia, en unes instal·lacions externes.
 

 

Valors

Els Valors de la nostra empresa, són els propis i obligatoris que poden esperar-se d'una empresa que pretén ser un ajut pels nostres clients.

Sense aquests, no seriem capaços d'oferir el què pretenem: ajudar a fer més còmode, flexible, eficient i rendible, l'activitat dels que confien amb nosaltres.

Volem ser una opció que permeti als nostres clients, subcontractar-nos els muntatges, ensamblatges, processos,.. Necessaris per la seva activitat, però que no en són la seva principal. Que puguin destinar el seu temps i recursos al seu producte o procés propis, amb la flexibilitat que ofereix poder prescindir d'aquests "subprocessos" i la tranquilitat de contar amb la serietat d'un col·laborador de garanties, que no els fallarà .

Garantia de rebre un servei fruit de 20 anys d'experiència en aquestes tasques.
Tranquilitat i seguretat de poder disposar del producte en el moment que ho necessitin.
Implicació màxima en la col·laboració: els problemes dels nostres clients, són els nostres problemes.
Consciència de la necessitat d'ajudar-los a rendibilitzar la seva activitat.
Capacitat de resposta immediata, davant urgències o necessitats imprevistes.
Posem a la seva disposició els coneixements i aptituds adquirits al llarg d'aquests anys.
Afany en formar-nos constantment per ajudar als nostres clients a resultar mès competitius.
Adaptabilitat immediata i constant, per afrontar les conjuntures que es presentin.
Manipulats i Acabats Osona
Avd. del Castell, 17
08570 - Torello (Barcelona) 
Telf: 938 595 132
Fax: 938 594 128