Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització dels nostres serveis, recaptar informació sobre les preferències de configuració i adaptar la publicitat sobre l'anàlisi de la navegació dels usuaris. En prémer el botó "ACCEPTAR" consent aquestes cookies. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació¹

D'acord Més informació

Mètode

El nostre sistema de treball , òbviament és particular per cada cas, muntatge, procés..... En funció de la naturalesa i requeriments d'aquest, pautes operatives del client.... Però a efectes de gestió d'aquest, el nostre mètode és l'assignació d'un responsable de secció, que actua com a enllaç entre nosaltres i l'empresa que ens encarrega la feina. Això ens permet un contacte constant i inmediat , per poder adaptar-nos al moment a qualsevol situació que pugui presentar-se i requereixi de qualsevol ajust a l'activitat habitual.

És imprescindible en els temps actuals, aquesta rapidesa en la capacitat d'actuació, ja que sovint les previsions es veuen alterades, i s'ha d'anar adaptant la producció en funció de les necessitats de cada moment, que poden canviar sobtadament. La interconexió i comunicació resulta imperativa. Aquesta flexibilitat infraestructural, pol·livalència operativa de l'equip humà i aquest contacte permanent, ens permet garantir el servei que s'espera d'un col·laborador extern. Ja que així és com ens agrada ser vistos. No només un centre de muntatge o proveidor de serveis, sinó com una secció auxiliar perifèrica en l'activitat dels nostres clients, sobre la que en tenen poder de control i ajust en tot moment. Com una secció pròpia, en unes instal·lacions externes.

Manipulats i Acabats Osona
Avd. del Castell, 17
08570 - Torello (Barcelona) 
Telf: 938 595 132